16 septembrie 2019
Chisinau
Varia

Gemenii cu posibilități, săgetătorii gata de luptă iar leii norocoși. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Gemenii cu posibilități, săgetătorii gata de luptă iar leii norocoși. Horoscopul săptămânii
Gemenii cu posibilități, săgetătorii gata de luptă iar leii norocoși. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
De mâine începe o săptămână nouă şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna viitoare.

 

Berbec

Atmosfera în domeniul profesional este destul de reușită pentru acțiuni active și avansare în carieră, dar străduiți-vă să vă trasați scopuri reale. Luni, mai bine nu începeți nimic nou. În week-end există șansa să întâlniți persoane noi și interesante.

Taur

A venit timpul pentru transformări serioase și trebuie să fiți pregătit de ele. Nu vă agățați de ceea ce este vechi și depășit. Veți avea succes în acțiunile ce țin de avansarea în carieră. Săptămâna este favorabilă pentru stabilirea contactelor amicale și pentru a face cunoștință cu niște persoane utile.

Gemeni

În această săptămână, în fața dvs. vor apărea o mulțime de posibilități. Încercați să nu vă subestimați. Sâmbă­tă nu ratați șansa să vă întâlniți cu prietenii. Veți afla multe informații utile și veți petrece timpul interesant. În viața personală, astrele vă promit multe momente plăcute.

Rac

Priviți lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă, vă agitați prea mult și acordați importanță lucrurilor care nici nu merită atenție. Miercuri, orice informație se va dovedi a fi într-un fel sau altul utilă pentru dvs. Vineri, mai bine să vă limitați la lucruri de rutină. Nu vă ieșiți din fire pentru orice fleac.

Leu

În această săptămână, veți fi norocos ca niciodată. Chiar dacă cineva va încerca să vă pună piedici în atin­gerea scopului, nu va avea sorți de izbândă. Nu luați decizii pripite. Autocritica și autoexigența vor face mi­nuni în ceea ce privește munca.

Fecioară

Prima jumătate a săptămânii este potrivită pentru în­cheierea treburilor și corectarea erorilor în orice sferă. Cu cât veți manifesta mai mult altruism și susținere față de cei din jur, cu atât mai pozitive vor fi schimbările din viața dvs. Străduiți-vă să nu dați motive pentru gelozie și certuri.

Balanță

Momentele tensionate din viață în această săptămână se vor aplana, înțelegerea reciprocă cu lumea din jur se va ameliora. Veți reuși să surmontați multe obstacole. Bazați-vă pe intuiție și nu riscați fără necesitate. Este o perioadă benefică pentru inițierea de proiecte noi.

Scorpion

Dacă veți încerca să ignorați problemele proprii, aces­tea s-ar putea înmulți cu iuțeală, însă veți reuși să le rezolvați rapid. Nu vă jenați să vă manifestați senti­mentele și pasiunile. Ziua de miercuri este una bună pentru inițiative noi. În week-end, astrele vă promit în­tâlniri cu prietenii și un vast program cultural.

Săgetător

Fiți gata de luptă, nu renunțați la planuri și intenții chiar după primul obstacol. În această săptămână, schimbă­rile sunt inevitabile și în ceea ce privește munca și stilul de viață. Să știți că aceste schimbări vor fi spre bine. Evitați certurile în familie.

Capricorn

Trebuie să vă concentrați eforturile pe atingerea sco­purilor trasate. Nu vă temeți de critică dacă este vorba de una constructivă. În zilele de luni și joi, sunt posibile întrevederi de afaceri, care vă vor oferi niște perspecti­ve bune. Este o săptămână perfectă pentru călătorii și muncă intelectuală.

Vărsător

Energia debordantă nu vă va permite să stați locului. Săptămâna, deși marcată de monotonie și rutină, s-ar putea dovedi destul de reușită. Dacă vă veți trasa pla­nurile luând în calcul și interesele colegilor, veți avea doar de câștigat. Străduiți-vă să nu vă asumați angaja­mente ce țin de viața personală.

Pești

Încercați să vă concentrați și să identificați traiectoria de evoluție a carierei și a vieții personale. S-ar putea să aveți parte de o săptămâna cu foarte multe întrevederi și negocieri. Ocupați-vă mai puțin de lucrul de rutină și acordați mai multă atenție creației. Sâmbătă feriți-vă să nu fiți amăgit de cineva.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com