18 august 2019
Chisinau
Social

FSCM își consolidează forțele în ultimul timp

Loading
Social FSCM își consolidează forțele în ultimul timp
FSCM își consolidează forțele în ultimul timp
realitatea.md

Membrii de sindicat din cadrul Agenției Servicii Publice s-au întrunit recent într-o conferință la care au fost abordate probleme de ordin major. Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe chestiuni ce țin de organizarea activității sindi­cale la nivel de întreprindere, cum ar fi: recrutarea noilor membri de sindicat, motivarea apartenenței la sindicat.

Cel mai important subiect însă a fost cel ce ține de afilierea organizației sindicale primare, care are circa 3000 de membri, la unul din centrele sindicale național-ramurale. În cadrul conferinței, președintele comitetului sindical, Petru Bolgaru, a propus ca organizația sindicală primară a Agenției Servicii Publice să se afilieze la Federația Sindicate­lor din Comunicații din Moldova (FSCM). Propunerea președintelui comitetului sindical a fost apro­bată cu vot unanim.

Prezent la eveniment, președintele FSCM, Ion Pîrgaru, a mulțumit delegaților la conferință pentru încrederea acordată federației și a răspuns la toate în­trebările adresate. Ion Pîrgaru a propus să se organizeze o ședință a consiliului sindical în comun cu FSCM, pentru a se elabora un plan de activitate și a stabili un termen de realizare a acestuia, precum și responsabili de îndeplinirea celor preconizate, pentru a eficientiza activitatea sindicală.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com