19 octombrie 2018
Chisinau
Social

Femeile sindicaliste din cadrul FSCRE au învăţat cum să-şi dezvolte o imagine de succes

Loading
Social Femeile sindicaliste din cadrul FSCRE au învăţat cum să-şi dezvolte o imagine de succes

Tehnici de creare a unei imagini de succes, modalităţi de gestionare a stresului la locul de muncă, elemente de artă oratorică au fost prezentate recent la Chişinău, în cadrul unui se­minar organizat de Federaţia Sindica­telor Lucrătorilor din Industria Chimi­că şi Resurse Energetice. Evenimentul a reunit 35 de membre ale Organizaţi­ei de Femei din cadrul FSCRE.

arhivă personală

Margareta Strestian, preşedinta federa­ţiei, a ţinut să mulţumească femeilor sin­dicaliste pentru că desfăşoară activităţi pe baze obşteşti.

 

Femeile lideri de sindicat, omniprezente

„Femeile lideri de sindicat sunt omni­prezente. Ele depun un mare efort pentru apărarea drepturilor salariaţilor la locul de muncă. Şi asta în paralel cu faptul că îşi îndeplinesc cu brio şi obligaţiile de servi­ciu în funcţia de bază pe care o exercită la întreprindere. Totodată, femeile sindica­liste sunt familiste, fiind un bun exemplu pentru copiii lor. Am fost educaţi că o fe­meie de succes este cea care a reuşit să facă carieră şi are un post de muncă bine plătit, cea care ştie cum să-și educe copiii, cea care este o mamă şi o bunică bună. Sper că training-ul de astăzi o să vă ajute să vă dezvoltaţi abilităţile de comunicare, asfel ca să puteţi trece peste obstacolele vieţii cu cinste şi onoare”, a menţionat pre­şedinta FSCRE.

Citiți-ne pe Telegram
Comentarii
0
Comentează
Citește și