15 octombrie 2019
Chisinau
Cultura

Felicitare. Ziua lucrătorilor din domeniul culturii

Loading
Cultura Felicitare. Ziua lucrătorilor din domeniul culturii
Felicitare. Ziua lucrătorilor din domeniul culturii
consulting.md

Sărbătoarea pro­fesională „Ziua lucră­torilor din domeniul culturii”, instituită prin hotărârea Guvernului din 24.02.2002, este marcată anual în a treia duminică a lunii mai.

Această zi ne oferă o ocazie în plus de a conștientiza importan­ţa valorilor culturale în contex­tul identității noastre naționale, păstrate și promovate continuu, grație oamenilor cu suflet mare dedați profesiei.

Dintotdeauna receptivi și atenți la schimbările din societate, păs­trând ceea ce ne leagă de trecu­tul nostru ca neam și slujind cu dedicație la îmbunătățirea vieții spirituale în localitățile din țară, crearea și dezvoltarea în continu­are a culturii naționale, lucrătorii acestei ramuri s-au dedicat desti­nului cultural.

Cu prilejul zilei profesionale, Consiliul Republican al FSLC adre­sează sincere și calde felicitări tuturor salariaților din domeniul culturii, expresii de profundă recunoștință și apreciere a nobilei Dumneavoastră activități, grație abnegației, devotamentul față de profesie, ambiției creatoare și muncii dezinteresate în beneficiul oamenilor și al țării.

Fie ca munca Dumneavoastră nobilă să se încununeze de succe­se și recunoștință din partea celor care Vă respectă, Vă admiră, Vă aplaudă!

Să fiți mereu în lumina frumo­sului pentru a vă realiza visele, speranțele și aspirațiile!

Să promovați în continuare Cultura, pentru că ea duce faima țărișoarei noastre în lume și în fața viitoarelor generații!

 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com