27 mai 2019
Chisinau
Varia

Feciarele norocoase, peștii diplomați, iar balanțele răstoarnă munți. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Feciarele norocoase, peștii diplomați, iar balanțele răstoarnă munți. Horoscopul săptămânii
Feciarele norocoase, peștii diplomați, iar balanțele răstoarnă munți. Horoscopul săptămânii
meisi.es
De mâine începe o săptămână nouă şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna viitoare.

Berbec

În această săptămână, ați face bine mai întâi să verificați informațiile, după care să trageți concluzii, altfel riscați s-o dați în bară că nu ați înțeles ceva corect. Încercați să nu permiteți gândurilor negative să vă copleșească. Miercuri evitați aprecie­rile față de cei din jur.

Taur

În această săptămână, vă veți putea bucura de realizări în carieră. Sunteți înconjurat de persoane dispuse să facă multe pentru dvs. Miercuri veți avea nevoie de astfel de calități precum răbdarea și cumpătarea. A doua parte a săptămânii va fi marcată de mai multă armonie.

Gemeni

Merită să vă revedeți unele viziuni, or abordarea tradiționalistă vizavi de soluționarea problemelor nu va fi reușită de fiecare dată. Fiți mai flexibil, altfel veți da de belea. Alocați neapărat timp pentru activitățile preferate. Bucurați-vă de primăvară, viață.

Rac

Forțele divine vă vor susține. Să țineți cont de acest lucru și să aveți încredere în intuiție. Marți veți fi tentat rău să criticați pe cineva, totuși e mult mai indicat să veniți cu laude. Vineri este o zi reușită pentru cumpărături insignifiante. În zilele de odihnă aveți grijă de familie.

Leu

Fiți pregătit să vă apărați drepturile. Miercuri și joi nu sunt exclu­se conflictele la locul de muncă. În domeniul finanțelor s-a insta­lat o acalmie. Vineri dacă veți da dovadă de prea multă încredere în sine acest lucru s-ar putea solda cu niște cheltuieli inutile.

Fecioară

Ați putea avea noroc în mai multe domenii, totul depinde deja de aspirațiile dvs. Încercați să nu fiți iritat din cauza unor lucruri mărunte, fiți perseverent indiferent de ceea ce vorbesc cei din jur. Vineri veți simți că aveți mai mult curaj și că apar perspective frumoase.

Balanță

Pe parcursul acestei săptămâni sunteți capabil să răsturnați și munții, de altfel fără prea mult efort. Zilele de joi și vineri sunt practic ideale pentru a pregăti și a pune în practică planurile de afaceri. Acordați mai multă atenție chestiunilor ce țin de familie și menaj.

Scorpion

Săptămâna promite a fi una reușită. Veți avea parte de un câștig bun și vă veți simți încurajat. În sfera profesională totul este în ascensiune. Alocați mai mult timp aspectelor ce țin de viața per­sonală. Miercuri și vineri tranzacțiile și negocierile vor fi reușite.

Săgetător

Încercați să faceți ordine în lumea interioară. Aveți mare nevoie acum de niște ambiții de om de afaceri, or în așa fel veți putea repurta succes. Zilele de joi și vineri sunt potrivite pentru a mun­ci cu randament. Ziua de sâmbătă este reușită pentru a da o raită prin magazine.

Capricorn

Luni veți avea nevoie să reacționați prompt și să luați decizii cu rapiditate. Miercuri va trebui să-i convingeți pe cei din jur că planurile sunt realiste. Joi veți auzi niște vești bune care vă vor însufleți. Zilele de odihnă e mai bine să le petreceți cu prietenii.

Vărsător

Va apărea șansa să avansați în carieră, însă pentru aceasta va trebui să munciți mult. Cel mai eficient vor fi soluționate pro­blemele cotidiene. Chiar dacă aveți dorința să fiți activ, totuși temperați-vă elanul, or probabilitatea erorilor va spori.

Pești

Dați dovadă de diplomație și capacitate de a vă tempera emoțiile, dar și de insistență când vă apărați interesele. Atmosfera la locul de muncă este, în general, calmă, deci vă puteți relaxa un pic. În zilele de odihnă nu vă asumați o povară în plus.

  
Citiți-ne pe Telegram
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com