23 octombrie 2020
Chisinau
Fără categorie

Diplome cu prilejul Zilei profesionale a constructorilor

Loading
Fără categorie Diplome cu prilejul Zilei profesionale a constructorilor
Diplome cu prilejul Zilei profesionale a constructorilor
sindicons

Foto: arhivă personală

 

Mai multor persoane le-au fost înmânate diplome de merit, la începutul acestei săptămâni, cu prilejul Zilei lucrătorului din construcţii, marca­tă duminica trecută. Diplomele au fost oferite din partea partenerilor de dialog social tripartit din această ramură.

 

Printre cei care s-au bucurat de apreciere s-au numărat: Serghei Percic, şef de şantier la SRL „Insistvent-Prim”, Tamara Cordun, profesoară la Centrul de Excelen­ţă în Construcţii din capitală, Ion Racoviţă, preşedintele Comitetului sindical de la SA „Macon”, şi Dumitru Bajora, maşinist la SA „Lusmecon”.

În context, Ion Stratulat, viceministru al Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, a menţionat că, din păcate, în ultimii ani, sunt efectuate puţine investiţii în con­strucţii. Aceasta nu minimalizează însă din rolul şi meritele lucrătorilor din acest domeniu. Ion Stratulat le-a urat celor care s-au ales cu diplome, precum şi tuturor constructorilor, succese, mulţi ani, sănătate, pace în suflet, dragoste şi bunăstare.

Cu acest prilej, şi Victor Talmaci, preşedintele Federaţiei „Sindicons”, a adresat tuturor constructorilor din ţara noastră şi familiilor acestora cele mai sincere feli­citări, sănătate, succese în activitate, inspiraţie, realizări frumoase, fericire şi noroc în viaţă.

  
La același subiect
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com