20 august 2019
Chisinau
Social

Datoriile salariale sunt de domeniul trecutului pentru angajații ÎM „Su-Canal” Comrat

Loading
Social Datoriile salariale sunt de domeniul trecutului pentru angajații ÎM „Su-Canal” Comrat

Îmbrăcați în haine speciale, bine dispuși și antrenați în procesul de muncă. Așa i-am găsit pe cei câțiva angajați ai ÎM „Su-Canal” din orașul Comrat, care se aflau zilele trecu­te în tură, din totalul celor peste 80 câți are întreprinderea. Restul erau la muncă în teritoriu.

su-canal-comrat

„Muncim 12 ore în tură, după care avem liber două zile. Condiții bune de muncă, sala­riu la timp, liniștit și ne îndeplinim obligațiile de serviciu cum se cuvine. Sigur, dacă ar fi să luăm în calcul prețurile din magazine, ne-am dori salarii mai mari, dar e bun și ce este. Îl primim la timp, avem contract de muncă și nu se muncește la negru”, ne spune Leonid, unul dintre angajați care s-a oferit să ne ara­te locul de lucru.

Cele spuse de bărbat ni le confirmă și directoarea ÎM „Su-Canal” din Comrat, Vera Gagauz. Acum cinci ani, când a prelu­at funcția de director, a moștenit și datorii impresionante la plata salariilor, a impo­zitelor, precum și alte probleme. A reușit însă să le soluționeze pe toate, pentru că a avut în spate o echipă bună, ne spune Vera Gagauz.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com