26 ianuarie 2020
Chisinau
Fără categorie

Cupa Sindicală merge la Sireți!

Loading
Fără categorie Cupa Sindicală merge la Sireți!
Cupa Sindicală merge la Sireți!
cupa-sindicala

Foto: arhivă personală

Sâmbătă, 9 mai curent, Cen­trul de Pregătire al Selecţio­natelor Moldovei de la Va­dul lui Vodă a găzduit finala Cupei Sindicale (seniori), ediţia a XI-a, organizată de Asociaţia Sindicală de fotbal din Republica Moldova.

 

La Cupa Sindicală la fotbal au participat opt echipe din raioane­le Străşeni, Anenii Noi, Criuleni, Ialoveni, Dubăsari şi din munici­piul Chişinău.

Trofeul a fost câştigat de echipa FC Sireţi, raionul Străşeni, care a învins în meciul decisiv echipa CS Varniţa, raionul Anenii Noi, scor 4-2. Pentru învingători au marcat Victor Iordache, de două ori, Vic­tor Comlionoc şi Alexandru Ţâm­balist, iar de la formaţia adversă, cu o dublă, s-a remarcat Evgheni Ţiverenco.

Echipele premiante au fost distinse cu diplome şi cupe din partea Asociaţiei Sindicale de fotbal din Republica Moldova. La ceremonia de premiere au par­ticipat Mihail Hîncu, preşedinte al Asociaţiei Sindicale de Fotbal, Vladimir Gosperschi, veteran al fotbalului moldovenesc, Iurie Bulgăreanu, secretar general al Asociaţiei Sindicale de Fotbal.

  
La același subiect
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com