23 august 2019
Chisinau
Social

Consultații gratuite. Tot mai mulţi oameni vin la întâlnire cu avocaţii sindicatelor

Loading
Social Consultații gratuite. Tot mai mulţi oameni vin la întâlnire cu avocaţii sindicatelor

Aproximativ 40 de salariaţi, membri de sindicat, au beneficiat de consultaţii juridice gratuite din par­tea avocatului CNSM, Mihail Lvovschi, în raioanele Cimişlia şi Drochia.

Consultații gratuite. Tot mai mulţi oameni vin la întâlnire cu avocaţii sindicatelor

O campanie cu genericul „Avocatul sindicatelor”, pe care o desfăşoară CNSM, la iniţiativa lui Oleg Budza, preşedintele Confe­deraţiei, a luat start la Hânceşti, pe 15 ianuarie. La Hânceşti, un alt avocat al CNSM, Anatolie Lupaş­cu, a acordat de asemenea con­sultaţii juridice gratuite la aproxi­mativ 20 de angajaţi din diferite ramuri, care sunt membri de sin­dicat. Tot el a consultat ulterior şi membrii de sindicat din raionul Ocniţa.

„Tot mai mulţi salariaţi vin să se consulte cu avocaţii CNSM, iar aceasta e o dovadă a faptului că oamenii au încredere în ceea ce fac sindicatele. Oamenii de rând nu ştiu de multe ori la ce uşă să bată, pentru a-şi rezolva proble­mele. De pe urma acestor con­sultaţii, mai multe probleme îşi vor găsi soluţionare”, a ţinut să menţioneze Vasile Patraşcu, con­silierul preşedintelui Confedera­ţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova, prezent la întâlnirea de la Cimişlia.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com