23 august 2019
Chisinau
Social

CNSM a dat start unei campanii de consultaţii juridice gratuite în raioane

Loading
Social CNSM a dat start unei campanii de consultaţii juridice gratuite în raioane

Confederaţia Naţională a Sindi­catelor din Moldova a dat start în săptămâna curentă unei campanii naționale de consultaţie juridică, oferită gratuit salariaților membri de sindicat. În cadrul acesteia, mem­brii de sindicat vor putea afla de la avocații Anatolie Lupaşcu şi Mihail Lvovschi, cu care CNSM a încheiat contracte de colaborare, răspunsuri la întrebări ce se referă la relațiile de muncă, dar și la alte subiecte de interes major.

cnsm-avocat

Prima consultaţie juridică a avut loc la Hânceşti. În debutul discuţiilor, Ana­tolie Lupaşcu a relevat că avocaţii CNSM vor oferi consultanţă şi asistenţă juridică gratuită, iar în unele cazuri, ei vor apăra drepturile şi interesele salariaţilor membri de sindicat şi în instanţele de judecată. Toate cheltuielile în acest sens le acoperă Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova.

„Vă vom ajuta să întocmiţi cereri, de­mersuri în diferite instanţe de judecată nu doar în ceea ce ţine de activitatea în sindicate, de conflicte de muncă, dar vă vom ajuta să rezolvaţi şi alte probleme. Puteţi să vă expuneţi problemele în pu­blic. În acelaşi timp, discuţiile şi consul­taţiile pot fi şi confidenţiale. Statutul de avocat mă obligă să prestez şi consulta­ţii confidenţiale”, a precizat Anatolie Lupaşcu.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com