20 septembrie 2019
Chisinau
Fără categorie

Cele mai plătite locuri de muncă rămase vacante

Loading
Fără categorie Cele mai plătite locuri de muncă rămase vacante
Cele mai plătite locuri de muncă rămase vacante

tirg-de-munca

 

Reprezentanţii Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă au făcut publică, la începutul aces­tei săptămâni, o listă a celor mai plătite 100 de locuri de lucru vacante.

 

Acestea reprezintă poziţiile în­registrate în baza de date a ANO­FM în corespundere cu declaraţi­ile agenţilor economici.

Cel mai mare salariu, de 15 mii de lei lunar, este oferit pentru funcţia de tehnolog la o societate cu răspundere limitată din capi­tală, cu activităţi în domeniul fa­bricării produselor de panificaţie şi patiserie. Salarii de 10 mii de lei sunt anunţate pentru mai mul­te profesii, inclusiv de director al unei unităţi din acelaşi domeniu şi de şef de departament în cadrul unui supermarket.

Tot cu 10 mii de lei ar urma să fie plătiţi cei care vor ocupa func­ţia de tipograf print digital şi offset şi pe cea de consultant la o unitate din domeniul energeticii.

Un salariu de nouă mii de lei este promis şi unui inginer pentru deservirea parcurilor de distrac­ţii, iar de opt mii – unui director pentru resurse umane, unui şef al secţiei marketing şi vânzare, pre­cum şi unui machetator pentru o tipografie. La poziţii remunerate cu şapte mii de lei ar putea să as­pire profesioniştii în contabilitate, medicină veterinară şi tehnologia de panificaţie şi morărit.

Totuşi, cele mai multe dintre cele 100 de poziţii anunţate vacan­te presupun salarii de la cinci la şase mii de lei. Cea mai mică retri­buţie pentru poziţiile din aceeaşi listă este de la trei până la cinci mii de lei.

  
La același subiect
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com